Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di peperoni di colori diversi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 500 g di cipolline
- 500 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di pomodori verdi, privati dei semi e a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di sale
- 250 g di olio di semi di mais
- 250 g di aceto di vino bianco
- 125 g di zucchero
- 125 g di concentrato di pomodoro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura estiva
55 Min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Salsa alla reggiana
15 Min
Castagne sciroppate
721h 10min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10 min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 Std. 5 Min
Verdure miste in agrodolce
25 Std. 40 Min
Ragù di funghi
1 godz. 10 min
Conserva di datterini e verdure
7hod.