Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta di mandorle
- 220 g di zucchero
- 220 g di mandorle pelate
- 20 g di liquore
- 1 albume
- 1 g di essenza di mandorla (1 fialetta)
Fichi sciroppati
- 120 g di acqua
- 60 g di zucchero
- 5 g di succo di limone
- 4 fichi freschi lavati e asciugati, a rondelle
Crema al mascarpone
- 100 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 3 tuorli d'uovo
- 300 g di mascarpone
- 60 g di sciroppo di acero
- zucchero a velo q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3497 kJ / 836 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Carbohydrates
- 72.9 g
- Fat
- 53.1 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Dolce all'ananas in vasetto al vapore
1h 5min
Mostarda di mele
1 Std.
Mousse fragole e limone
8 Std. 15 Min
Mousse alle fragoline di bosco
4 Std. 30 Min
Aroma di capperi
4u. 10min
Cheesecake ai mirtilli
5 Std.
Black Russian
10min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
No ratings
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24h 50min
Crespelle al riso farcite
2ωρ. 50 λεπτ.
Cheesecake delle feste
4 Std. 30 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.