Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 175 g di strutto
- 3 uova
- 1 limone biologico, solo la scorza grattugiata
- 12 gherigli di noci
- 50 g di pinoli
- g di farina tipo 00 + q.b.
- burro, per imburrare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 38.6 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Ricciarelli
7h
Cantucci bicolore
2h
Mostarda
36h 40min
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Ciambelle salate farcite
4 Std. 5 Min
Americano
10 min
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25 min
Crostini ubriachi
30 min
Canapè con patè di asparagi
5h 30min
Pariser bullar
2 Std. 50 Min
Torta soffice al profumo di arance
55min
Cipolle al gratin
1h