Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Äpfel, geviertelt
- 350 g Sauerkraut, frisch, mild, lange Fäden zerkleinert
- 80 g Orangensaft
- ½ TL Basilikum, getrocknet
- 1 Kresse-Beet, ohne Wurzeln
- 20 g Rapsöl
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 470 kJ / 113 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 6.3 g
Alternative recipes
Sauerkrautsuppe
1 godz.
Spinat-Radieschen-Salat
15 min
Kohlsuppe
45 min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13h
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15 min
Radieschen-Apfel-Salat
10 min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 min
Griechischer Weißkrautsalat
2 godz. 15 min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10 min
Weißkohlsalat
96 Std.
Weißkohlrohkost
10 min