Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di olio di semi di girasole
- 2 cetriolini sott'aceto
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 tuorli sodi
- 1 cucchiaino di senape piccante (optional)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 tuorlo fresco
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 53.6 g
- Fibre
- 0.3 g
Alternative recipes
Maionese al curry
15 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Salsa bernese
20min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Salsa olandese
30min
Salsa olandese
30min
Burro alle erbe
5min
Club Sandwich con maiale, coleslaw e salsa barbecue
5 Std.
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Salsa barbecue
20min
Soufflé al Castelmagno
55 dk
Agliata verde
15 min