Compatible versions
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Kohlrabi (ca. 600-750 g)
- 600 g heurige Erdäpfel
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr für die Erdäpfel
- ½ Bund frische Petersilie
- ½ Bund frische Dille
- 40 g Butter
- 4 Stück Knackwürste
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL Öl
- 1 ½ EL Maisstärke
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sauerrahm
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2872 kJ / 687 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 50 g
- Saturated Fat
- 21 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 2044 mg
In Collections
Alternative recipes
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Eiernockerl
30min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45 min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min