Blunzen-Erdäpfel-Strudel
TM6 TM5

Blunzen-Erdäpfel-Strudel

4.7 (34 ratings)

Ingredients

  • 500 g Wasser
  • 300 - 400 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (1-2 cm)
  • 120 g Zwiebeln, halbiert
  • 2 Knoblauchzehen, halbiert
  • 90 g Butter, in Stücken
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • ¼ TL Macis
    or 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
  • 2 TL Majoran, getrocknet
  • 500 g Blutwurst, ohne Haut, in Stücken (4 cm)
  • 1 Ei, verquirlt
  • 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)

Nutrition
per 1 Stück
Calories
1331 kJ / 318 kcal
Protein
11 g
Carbohydrates
14 g
Fat
25 g
Saturated Fat
13 g
Fibre
1 g
Sodium
473 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes