Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto per pizza
- 350 g di farina forza 380 W + q.b.
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 120 g di acqua fredda
- 5 g di sale
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina forza 180 W + q.b.
- 40 - 45 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di mozzarella, scolata dal siero e a fettine
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di latte
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Carbohydrates
- 31.7 g
- Fat
- 16.4 g
- Fibre
- 1.8 g
Alternative recipes
Frittatine di pasta
3 Std. 30 Min
Taralli sugna e pepe
4h
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Danubio salato
3 Std.
Fagotto napoletano
2h 15min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min