Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di speck
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 uovo
- 250 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais gialla q.b.
- olio per frittura q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1642.2 kJ / 392.5 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Carbohydrates
- 65.2 g
- Fat
- 10.8 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gattò di patate
1j 30 menit
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Cordon bleu
30 min
Gattò di patate
1j 30 menit
Struffoli
1j
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1j 30 menit
Cavatelli
1j 30 menit
Parigina TM6
5h 30min
Graffe di Carnevale
4 Std.
Calzoni fritti napoletani
2j 30 menit
Tortano speck e fontina
2j
Crocchette di patate
1h 10 min