Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di speck
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 uovo
- 250 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais gialla q.b.
- olio per frittura q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1642.2 kJ / 392.5 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Carbohydrates
- 65.2 g
- Fat
- 10.8 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Calzone
2 Std. 50 Min
Crocchette di patate
1h 10min
Pizzette fritte
1h 55min
Cornetto gigante
6u.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Code di aragosta con crema pasticcera
6u.
Panzerotti alla romana
55min
Gattò di patate
1h 30min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min