Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Carbohydrates
- 66.7 g
- Fat
- 11.3 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pastella per fritti
1hod.
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Mille infranti in brodo
9 Std. 50 Min
Lasagne alla parmigiana
3h 25min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Bocconotto
2hod.
Maccheroni alla chitarra
50 Min
Ravioli di ricotta
2hod.