Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Carbohydrates
- 66.7 g
- Fat
- 11.3 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Ravioli di ricotta
2h
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1 godz. 5 min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50 min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20 min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Pasta fresca senza uova
1h 35 min