Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Carbohydrates
- 66.7 g
- Fat
- 11.3 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Ravioli di ricotta
2h
Pizza bianca alla rucola
1h 35 min
Pastella per fritti
1 Std.
Cassata di Sulmona
3h 30min
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Pasta fresca senza uova
1h 35 min
Carciofini sott'olio
721h 20min