Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g di acqua
- 250 g di spaghettini cinesi, tipo noodles
- 30 g di olio di semi di girasole
- 200 g di peperoni verdi e rossi, a striscioline
- 100 g di taccole fresche, a metà
- 1 cucchiaio di curry in polvere
- 400 g di latte di cocco
- 10 g di olio di sesamo tostato
- 10 - 20 g di salsa di soia
- 10 g di succo di lime, spremuto fresco
- 2 cucchiai di semi di sesamo, tostati, per guarnire
- 2 cucchiai di coriandolo fresco, per guarnire
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2284 kJ / 546 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6h 30 min
Lenticchie all'indiana
35min
Riso al curry gamberi e verdure
40min
Curry di pollo con riso basmati
45min
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Noodles con gamberi e avocado
35min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Riso Kashmiri
30min
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1h