Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 sardine fresche intere eviscerate e pulite(da 15 cm)
- 5 cucchiaini di olio extravergine di oliva (½ cucchiaino per foglio)
- 5 cucchiaini di sale grosso (½ cucchiaino per foglio)
- 600 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Trota alla piemontese
1hod.
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Verdure all'orientale
10 min
Rotolo di nasello ai gamberi
1hod.
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Trota estiva
50 Min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1hod.
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Ratatouille
40 Min
Contorno di verdure
25min
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45 min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min