Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1000 g di punta di petto di manzo, a striscioline (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco, a piacere
- 100 g di salsa di soia
-
30
g di salsa di ostriche
or 30 g di salsa di pesce - 100 g di sake
- 400 g di peperoni verdi a striscioline
- 400 g di cipolle a striscioline
- 4 cucchiai di olio di sesamo tostato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Maiale in agrodolce
45 min
Filetto di pollo con salsa Gravy
2h 5 min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50 min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 min
Patate speziate
1sa 15 dk
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1sa 15 dk
Salsa di cozze al curry
No ratings
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3 godz. 15 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 godz. 5 min