Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di coniglio in pezzi, i bocconcini
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 350 g di brodo di carne o vegetale
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 cipollotti a pezzi
- 700 g di patate a pezzi
- 100 g di acqua
- 200 g di latte
- 20 g di panna, qualsiasi tipo
- 30 g di granella di nocciole
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2356 kJ / 563 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Carbohydrates
- 41.3 g
- Fat
- 28.8 g
- Fibre
- 3.7 g
In Collections
Alternative recipes
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Vellutata di zucca e mela cotogna
1 Std.
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Pollo alla Marengo
1 Std.
Scottiglia
1 Std. 30 Min
Involtini mare e monti
1 Std. 10 Min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50min
Pollo al Rum e cocco
2 Std. 30 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 godz. 5 min