Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g Sesamöl
- 5 Knoblauchzehen
- 120 g Zwiebeln, in groben Stücken (2 cm)
- 200 g Karotten, in Scheiben (1 cm)
- 1 ½ EL Currypulver
- 80 g Weizenmehl, glatt
- 500 g Hühnerbrühe
- 10 g brauner Zucker, nach gewünschter Süße
- 15 g Japanische Sojasauce (Shoyu)
- ½ TL Garam Masala
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eier, verquirlt
- 100 g Panko Paniermehl
- 4 Hühnerbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- Salz zum Abschmecken
- 1200 g Wasser
-
350
g Rundkornreis
or 350 g Sushi Reis -
250
g Rapsöl zum Backen
or 250 g Butterschmalz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4963 kJ / 1186 kcal
- Protein
- 84 g
- Carbohydrates
- 145 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 7.9 g
In Collections
Alternative recipes
Chicken Wings in rauchiger Honigmarinade
1h 30min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Nasi Goreng
50min
Burritos mit Huhn San Fernando
45min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Asia Shells
25min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Hähnchen mit Sesamsauce und Reis
40min
Chicken Akhni
1h 30min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 godz. 10 min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 godz. 10 min