Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (2,5 cm)
-
500
g Fisolen, frisch
or 500 g Fisolen, TK - 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 250 g Feta
- 300 g Cocktailtomaten
- 20 g natives Olivenöl extra
- 20 g Essig
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1418 kJ / 338 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 10 g
Alternative recipes
Melanzani-Gemüse mediterran
35 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Salat Nicoise
40min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Frühlings-Minestrone
45min
Käferbohnensalat
35 min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Veltliner Kraut mit Trauben
1h 45min
Mariniertes Gemüse
4h
Karfiol mit Butterbröseln
40min