Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
- 80 g Schlagobers
- 10 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2h 20min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 min
Elsässer Zwiebeltarte
1 Std. 50 Min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1h 40min
Sauce Soubise
30 min
Polentasticks
1 Std. 20 Min
Erbsen-Minz-Stampf
30 min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min