Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
- 80 g Schlagobers
- 10 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 Min
Gebratene Polenta mit Letscho
55min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Smoky Aioli
15min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 Min
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 Min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 Min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1h 15min
Cremige Polenta
45 Min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 Min