Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de farine aux sept céréales
-
25
g de levure boulangère fraîche
or 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 330 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de romarin frais, lavés, séchés et effeuillés
- 1 c. à café de gros sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Focaccia aux olives
2h
Sorbet aux fruits
10 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Ficelle apéro oignon-olive
3 godz.
Cantucci
1h 15min
Fougasse (Découverte)
1h
Galettes de pois chiche à la tomate
30min
Mini focaccias à l'origan
3 Std. 40 Min
Focaccias aux herbes
3h 45 min
Aubergine au tofu
1h
Houmous
3h 30 min
Croquettes de quinoa
1h