Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 150 - 160 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- 2 foglie di salvia fresca
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1644.4 kJ / 392.8 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 13.8 g
- Saturated Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 105.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 phút
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1 Std.
Gnocchi di patate e piselli
1 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle di zucca con salsiccia
1 Std.
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Gnocchi bicolore
2h
Canederli allo speck
2h 40 min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi di carote con crema di zucchine
1 Std. 20 Min