Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di pomodori perino a metà
- 60 g di cipollotti di Tropea a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 46 kJ / 11 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Carbohydrates
- 1.5 g
- Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Conserva di datterini e verdure
7 Std.
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Confettura di more
45 min
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di mirtilli
55min
Composta di prugne
45 min
Confettura ai frutti di bosco
45 min
Sugo all'ortolana
1h 5min
Zucchine sott'olio
723h 15 min
Confettura di prugne
45 min