Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Pistazien, gesalzen, geschält, geröstet
- 1 geh. TL Selleriesamen
- 1 TL Salz
- 600 g Rotkohl, ohne Strunk, in Stücken (3 cm)
- 180 g Staudensellerie, in schrägen Scheiben
- 40 g Schalotten, halbiert
- 40 g Rapskernöl
- 10 g Weißweinessig
- 150 g Buttermilch
- 150 g Blauschimmelkäse, in Stücken
- 3 - 4 Spritzer Worcestershire-Sauce
- 150 g Mortadella, in dünnen Scheiben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2068 kJ / 492 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Kräuter-Mayonnaise
10 min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min
Rotkohlsalat mit Kokos-Chips
20 min
Pfeffer-Brötchen
1 Std. 20 Min
Wirsing-Morchel-Risotto
45min
Gemüse mit Basilikum-Bagna-Fredda
50 min
Asturische Fischsuppe
35min
Aprikosensenf
1 godz.
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Indische Linsensuppe
45min
Rohkost, gemischt
10 min