Bhaji alle cipolle
TM5 TM6

Bhaji alle cipolle

5.0 (2 ratings)

Ingredients

  • 150 g di ceci, secchi
  • ½ cucchiaino di curcuma in polvere
  • ½ cucchiaino di piri piri piccante in polvere
  • ½ cucchiaino di asafoetida in polvere
  • 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
  • 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di acqua
  • 200 g di cipolla, a striscioline sottili (0.5 cm)
  • olio per frittura, q.b.
  • chutney, q.b. per servire
  • 1 - 2 lime, in quarti

Nutrition
per 1 pezzo
Calories
523 kJ / 125 kcal
Protein
2 g
Carbohydrates
6 g
Fat
11 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes