Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour le cercle à pâtisserie
- 2 blancs d'œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé, et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 400 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2134.9 kJ / 510.8 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 44.5 g
- Fat
- 34.8 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min
Charlotte au chocolat
6 godz. 20 min
Entremets façon tiramisu
5 Std.
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Layer cake
1 godz. 45 min
Entremets aux deux chocolats
35min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Fraisier
12h 45min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
Le rose-framboise
5 Std.
Choux façon tiramisu
1 godz. 50 min