Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Johannisbeeren
- ½ Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 50 g Zucker
- 40 g Zwieback (4 Stück)
- 200 g Frischkäse
- 150 g Schmand
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 40 g Ahornsirup
- ½ TL Vanille, gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1201 kJ / 287 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Erdbeer-Bananen-Schoko-Trifle
20min
Knusper-Vanille-Quark-Pudding
2h
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1h
Früchtequark für alle
10min
Früchte-Dickmilch-Dessert
1h 15 min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3 Std.
HimBa-Quark-Crunch
40 min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1h 20 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3u. 30min
Apfel-Amaranth-Quarkspeise
1h 10 min
Himbeertraum
3 Std.
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45 min