Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina, a pezzi
- 50 g di Taleggio, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Carbohydrates
- 83 g
- Fat
- 41.8 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Salsa tonnata
20 min
Fonduta
8h 20min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Flan ai quattro formaggi
1h
Risotto timo e toma
35min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Zuppa di pane nero
30 min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Polenta al formaggio
1h