Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Möhren, in Stücken
- 15 g Olivenöl
- 650 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL frische Thymianblättchen
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 100 g Saure Sahne
- 2 - 3 Spritzer Worcester-Sauce
- 1 Räucherforellenfilet (100 g), in mundgerechten Stücken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 429 kJ / 103 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 3.4 g
Alternative recipes
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min
Erbsencremesuppe
30 Min
Kohlrabisuppe
35 Min
Kohlrabisuppe
30 Min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45 Min
Rucola Suppe
25min
Paprikacremesuppe
20 Min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min