Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Erbsen, frisch, oder TK, aufgetaut
- ½ Bund Dill, gehackt
- 100 g Räucherlachs, in Streifen
- 50 g Crème fraîche
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 2.4 g
Alternative recipes
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Krabben-Quark-Tatar
10 min
Nordische Minestrone
30min
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40 min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40 min
Grüne Kartoffelsuppe mit Lachs
30min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 min