Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 250 g di vino bianco
- 15 g di sale
- 10 - 12 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 2 foglie di alloro secche, sbriciolate
- 3 pizzichi di prezzemolo secco
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 10 grani di pepe nero
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 3329 kJ / 795.7 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 5.7 g
- Fat
- 83.6 g
- Fibre
- 83.6 g
Alternative recipes
Pastella per fritti
1h
Peperoni in agrodolce sottaceto
721小时 40 分钟
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Funghetti sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Carciofi alla romana
50 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min