Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 250 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di sale
- 10 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 2 foglie di alloro secche, sbriciolate
- 3 pizzichi di prezzemolo secco
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 10 grani di pepe nero
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 10004 kJ / 2391 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 251 g
- Fibre
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Zucchine sott'olio
723h 15min
Marmellata di arance (TM5)
1 godz. 10 min
Carciofi ripieni
50 мин.
Conserva di barbabietole in agrodolce
12h 30 min
Funghetti sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Carciofi alla romana
50 мин.
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Pomodorini al naturale
1 godz.
Carciofi trifolati
30 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Calamari ripieni
1ч. 30 мин.