Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3598 kJ / 860 kcal / 3598 kJ / 860 kcal
- Protein
- 40.3 g / 40.3 g
- Carbohydrates
- 92 g / 92 g
- Fat
- 36.8 g / 36.8 g
- Fibre
- 7.3 g / 7.3 g
In Collections
Alternative recipes
Amaretti sardi
45 min
Muffin cardinali
50 min
Seadas
1 Std. 5 Min
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Papassini sardi
8h 45min
Cassola cagliaritana
1h
Spianata sarda
7hod. 45min
Pardulas
8h 40 min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3h
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30 min