Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3598 kJ / 860 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Carbohydrates
- 92 g
- Fat
- 36.8 g
- Fibre
- 7.3 g
In Collections
Alternative recipes
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Papassini sardi
8小时 45 分钟
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Seadas
1 Std. 5 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Pardulas
8h 40min
Zuppa di carciofi
35 Min
Capriolo alla valdostana
1 Std. 45 Min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Favata sarda
1 Std.
Zuppa di fave
50 Min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.