Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base
- 250 g di biscotti secchi
- 100 g di burro a pezzi
Pere
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 400 g di pere Williams sbucciate, a cubetti
Crema
- 150 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 2 fogli di gelatina (4 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 600 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- scaglie di cioccolato per decorare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 28.2 g
- Fat
- 23.1 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Cheesecake all'arancia
5h 40min
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7 Std. 50 Min
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Cheesecake al cioccolato
9 Std. 30 Min
Torta brulée
11hod.
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Cheesecake marmorizzata
8 godz. 30 min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 godz. 30 min
Cheesecake al limone
5 godz. 25 min
Cheesecake alla salsa mou
4 godz. 50 min
Cheesecake cioccolato e caffè
2 godz. 40 min
Cheesecake ai lamponi
3h 20 min