Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 80 g di speck a cubetti
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di Emmental a cubetti (1 cm)
- 3 uova sbattute
- pangrattato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2569 kJ / 614 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Cullurielli cosentini
4 Std. 30 Min
Calzone
2h 50min
Arancini di riso vegetariani
2 Std. 5 Min
Wurstel vestiti
40min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Pizze coniglio mozzarella e rucola
No ratings
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Pane ragno
1 Std. 20 Min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 Std.
Crocchette con salame piccante
9 Std. 30 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Focaccia a sorpresa
2h