Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kartoffelschnecken
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 330 g Kartoffeln, mehligkochend
- 60 g Schalotten
- 15 g Morcheln, getrocknet, eingeweicht und ausgedrückt
- 20 g Butter
- 1 Ei
- 1 EL Kartoffelstärke
- 100 g Taleggio, in Stücken
- 1 Pck. Blätterteig aus der Kühltheke oder der Gefriertruhe (275 g)
- Mehl zum Bemehlen
Schnittlauch-Dip und Fertigstellung
- 200 g Crème fraîche
- 2 Tropfen Worcester-Sauce
- 1 EL Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1317 kJ / 315 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Käsestangen
40 Min
Schinken-Käse-Scones mit Pastrami
1 Std. 20 Min
Pizza Frescolina
1h 40min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35 Min
Käse-Schinken-Stangen
1 Std.
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 Min
Teigtaschen mit Fetakäse
1 Std.
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Fächerkartoffeln
1 Std. 5 Min
Bolognese-Pizza
1 Std. 45 Min
Crostini mit Tomate
25 Min
Bauernpizza
1h 40min