Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 10 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 TL Kapern, abgetropft
- 250 g weiße Bohnen (Dose)
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
or 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 250 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2632 kJ / 628 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min
Thunfischmousse
10min
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Pasta alla Putanesca
45 min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Putello Tonnato
4 godz.