Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 130 g Mascarpone
- 8 Eier
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, 2-3 mal durchgeschnitten
- 40 g Butter
- 250 g gemischter italienischer Aufschnitt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3146 kJ / 752 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 65 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Gazpacho
20min
Italian Pancake
25 min
Frittata
35 min
Lachsbratlinge mit Gruyère und Salat
1h 5 min
Gougères
40 min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40 min
Tortilla-Würfel
45 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40 min
Pikante Waffeln mit Räucherlachs
1h 30min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min
Gazpacho Andalusia
40 min