Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Aubergine
- 3 Tomaten
- 2 Kugeln Mozzarella (à 125 g), abgetropft
- Salz zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- Kräuter der Provence zum Würzen
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Crème fraîche
- 1 Bund Basilikum, abgezupft, einige Blätter zum Dekorieren zur Seite gelegt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Champignonköpfe à la Provence
1 Std.
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40 Min
Oeuf Cocotte
30 Min
Zucchini-Crostini
35 Min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 Min
Zucchinipiccata
35 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Auberginen-Schiffchen
1 Std. 15 Min
Mini-Auberginen-Pizzen
1 Std.
Gefüllte Champignons mit Manchego
40 Min
Gurkenhäppchen mit Lachs
15 Min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min