Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di cereali
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 12807 kJ / 3061 kcal
- Protein
- 74.7 g
- Carbohydrates
- 402.8 g
- Fat
- 127.9 g
- Fibre
- 18.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pane barese
6h 15 min
Treccine con semi di papavero
16 Std. 30 Min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 Std. 35 Min
Pane alla birra
4h 55min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Krapfen di patate ripieni
2 Std. 30 Min
Pane al curry e paprika
4u. 50min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane ai cereali
3 Std.