![Rose al farro e vaniglia Rose al farro e vaniglia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FC4DD613-843A-4CEA-8378-56DDB377AC7A/Derivates/6683f477-4ee0-4387-af8d-ecdb609b63d8.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g di latte intero
- 55 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di farro
- 50 g di farina tipo 00
- 80 g di burro a pezzi
- 1 uovo medio
-
1
stecca di vaniglia, i semini
or 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Carbohydrates
- 45.2 g
- Fat
- 13.3 g
- Saturated Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 20.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Focaccine di segale ai semi
3h 30 min
Carote fermentate
84 Std. 30 Min
Yogurt di anacardi alla vaniglia (vegan)
14 Std.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Cracker di segale farciti
2h
Ciambella di segale
2h 45min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Taralli zenzero e curcuma
1 Std.
Cookies alle nocciole (senza glutine)
35 Min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Crema ai frutti rossi
20 Min
Barrette energetiche ai cereali e frutta secca
2h 30 min