Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pane australiano
- 450 g di farina autolievitante, + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 80 g di burro morbido, a pezzi (2 cm)
- 20 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 90 g di acqua
- 100 g di latte
- olio q.b. per ungere
Burro allo sciroppo di zucchero
- 70 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 200 g di burro, morbido
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2090 kJ / 497 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane barese
6h 15 min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Pan brioche integrale
21h 45min
Panini con arachidi
6h
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Trancetti al ribes
2h
Pane alla birra
4h 55min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Pane ebraico (Challah)
3 Std. 30 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Pane al lardo e timo
4u. 50min