Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pane australiano
- 450 g di farina autolievitante, + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 80 g di burro morbido, a pezzi (2 cm)
- 20 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 90 g di acqua
- 100 g di latte
- olio q.b. per ungere
Burro allo sciroppo di zucchero
- 70 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 200 g di burro, morbido
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2090 kJ / 497 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pizza stile Chicago
4h 10min
Cioccolata chai
25 Min
Pane alla birra
4h 55min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Pane ebraico (Challah)
3 Std. 30 Min
Coppia ferrarese
1h
Himbasha (pane etiope in padella)
3h 40min
Baguette dolce
4h 30 min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min