Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di burro
- 180 g di zucchero
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 180 g di mele, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 200 g di latte intero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 tuorli
- 50 g di biscotti secchi a pezzi
- 40 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida o liquore
- 30 g di pinoli tostati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 37.6 g
- Fat
- 22.5 g
- Fibre
- 0.9 g
Alternative recipes
Confettura di ciliegie
1h 30 min
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20 min.
Zelten
2h 55 min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Torta ricotta e fichi
10h 30 min
Strudel di ricotta e pane
2h 30 min.
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20 min.
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30 min
Confettura di albicocche alla cannella
45 min.
Confettura di fragole al balsamico
1h