Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di burro
- 180 g di zucchero
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 180 g di mele, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 200 g di latte intero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 tuorli
- 50 g di biscotti secchi a pezzi
- 40 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida o liquore
- 30 g di pinoli tostati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 37.6 g
- Fat
- 22.5 g
- Fibre
- 0.9 g
Alternative recipes
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30min
Strüdel ai frutti di bosco
2h
Meringhe al caramello con crema inglese
30 Min
Meringata alle fragole
2h
Salsa bois boudran
10min
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Risotto meneghino rivisitato
50 Min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Crostata albicocche e lamponi
1小时 20 分钟