Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Torta alla birra stout
- 250 g di farina tipo 00
- 75 g di cacao amaro in polvere
- 400 g di zucchero
- 2 ½ cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 250 g di birra stout
- 250 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
- 140 g di panna (35% di grassi)
- 2 uova
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Copertura
- 150 g di zucchero
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 350 g di panna (35% di grassi) fredda
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 31 g
In Collections
Alternative recipes
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 Std. 15 Min
Chiffon cake cappuccino
1h 10min
Lemon meringue pie
3h
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Frosted carrot cake
1sa 25 dk
Crostata meringata all'arancia
30min
Crème caramel cocco e banana
5h
Cotton cheesecake
2h 45min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 Std. 15 Min
Red velvet cake
1h 15min
Pavlova
2h 45min