Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Auberginen (ca. 600 g)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Gruyère Käse, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- Olivenöl zum Einfetten
- 100 g Zucchini, in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 200 g Tomaten, halbiert und entkernt
- 100 g Champignons, halbiert
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1217 kJ / 290 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 5.9 g
In Collections
Alternative recipes
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40min
Zucchini-Tomaten-Gratin
1h
Zucchinipiccata
35min
Auberginen-Chili
25min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 Std.
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 godz. 50 min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1h
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 godz. 25 min
Sommergemüse-Ragout mit Feta-Päckchen
40min
Auberginen-Zucchini-Auflauf mit Hackfleisch
1 Std. 15 Min