Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- ½ TL Zucker
- 600 g Wasser
- 1000 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Olivenöl
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Tomaten, geschält (400 g)
- 12 Basilikumblätter, frisch
- ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- 3 Flaschentomaten, in dünnen Scheiben
- 24 Scheiben Pancetta, dünn
- 24 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 500 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 6 TL Olivenöl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4580 kJ / 1093 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 128 g
- Fat
- 43 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza mit Salsiccia
2u. 40min
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Mini-Burger
40 Min
Frühlingspizza Toni M.
6h 40min
Pizza mit Meeresfrüchten
2 Std. 20 Min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Pilzza
1h 20min
Pizza auf römische Art
1hod. 40min
Pizza Greco
1h 20min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 Std. 35 Min
Pizza Diavolo
1 Std. 15 Min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 Std. 45 Min