Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de lait
- ¾ c. à café de levure boulangère sèche
- 1 pincée de sucre
- 15 g de beurre, mou
- 1 carotte jaune
-
35
g de farine de sarrasin
or 35 g de farine bise - 55 g de farine
- 40 g de crème acidulée, toutes sortes
- ½ c. à café de sel, et une prise pour le blanc d'oeuf
- 2 c. à soupe de saindoux, pour rôtir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 949 kJ / 228 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 15 g
Alternative recipes
Blancs en neige
5 Min
Pancakes américains
40 min
Meringue
10 Min
Chips croustillantes et guacamole
1h
Glaçage
5 Min
Meringues de l'Emmental
2h 15 min
Bouchées citronnées sur croûte sablée aux flocons d'avoine
5h 15min
Ketchup
45 min
Cookies
50 min
Cookies tout chocolat
30 min
Hot-dogs grillés
2 Std.
Tarte à l'oignon
1sa 15 dk