Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de chocolat fondant, min. 60% cacao, en morceaux ou pastilles
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 c. à soupe de liqueur à l'orange (par ex. Cointreau® ou Grand Marnier®)
- 4 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), séparés
- 60 g de sucre
- 1 zeste d'orange, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Crème caramel
5 Std. 30 Min
Sabayon classique
15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Sauce hollandaise
25 Min
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2h 15min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Soupe d'asperges au citron
55 min
Glace aux fruits
5 Min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Frangipane aux poires
1 Std. 30 Min