Devices & Accessories
Spinat-Frittata
Prep. 15 min
Total 1 h
6 Portionen
Ingredients
-
Wasser500 g
-
Blattspinat, frisch200 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Frischkäse50 g
-
Eier6
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feta gewürfelt100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 Portion
Protein
11 g
Calories
804 kJ /
192 kcal
Fat
15 g
Fibre
0.9 g
Carbohydrates
2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wertvoll geniessen
82 Recipes
Germany
Germany
Wertvoll geniessen
82 Recipes
Austria
Austria
You might also like...
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2h
Spinat-Pilz-Quiche-Cups
40min
Dinkel-Hähnchen-Salat
45min
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1h
Spinat-Tomaten-Omelette
40min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Kichererbsen-Nocken
50min
Spinatrolle mit Ei und Käse
50min
Spinattorte
1h
Gemüse-Frittata
40min
Porree-Pilz-Quiche
2h 10min
Grünkohltarte
2h