Compatible versions
Erbsen-Reis-Salat mit Rote Bete und Koriander-Lachs
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 geh. TL Korianderkörner
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 10 Stängel Thymian, abgezupft
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, Weißes in Stücken (1,5 cm), Hellgrünes in feinen Ringen
- 20 g Pflanzenöl
- 500 g Rote Bete, gekocht
- 40 g Balsamico, hell
- 1240 g Wasser
- 150 g Langkornreis
- 200 g Erbsen, TK
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 2 TL Honig, flüssig
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2252 kJ / 537 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 Min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1h 15min
Kürbiseintopf
1hod. 30min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Feldsalat mit Linsen
2 Std. 15 Min
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1hod.
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Quinoa-Feta-Salat
40 Min
Winterlicher Quinoasalat
40 Min
Kürbisgemüse mit Speck
30 min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 min