Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g de sucre roux
- 130 g de farine de blé
- 50 g d'amandes en poudre
- 2 œufs
- ½ - 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 350 g de quetsches fraîches ou surgelées (15 env. quetsches), coupées en deux et dénoyautées
- 20 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1854 kJ / 442 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Kougelhopf
2h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1sa 15 dk
Confiture de quetsches à la cannelle
6 Std.
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30 min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14hod. 15min
Tôt-fait à la rhubarbe
1sa 15 dk
Gâteau aux groseilles à maquereau
55 min
Tarte amandine aux cerises
2h 30 min