Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de rhubarbe, nettoyée
- 125 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 c. à café de cassonade
- 140 g de cassonade
- 130 g de farine de blé
- 3 œufs
- 80 g de lait
- ½ citron jaune non traité, le zeste et le jus
- 60 g d'amandes effilées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2024 kJ / 485 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte amandine aux cerises
2 godz. 30 min
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1h 15min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 godz. 30 min
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15min
Cake moelleux à la rhubarbe
1h 40 min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20 min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30 min
Tarte à la rhubarbe
1h