![Roggenflammkuchen mit Blauschimmelkäse und Karotten Roggenflammkuchen mit Blauschimmelkäse und Karotten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5F117C30-0F4B-4813-860E-21FF082445DE/Derivates/e4d35d1e-43e5-4dbf-bf51-1ff5cc6cd025.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 2 ¼ TL Salz
- ¼ TL Zucker
- 100 g Dinkelmehl, glatt
- 150 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 10 g frische Germ
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Wasser
- 1 Bio-Zitrone
- 300 g Karotten, bunt (lila, orange, gelb, weiß)
- 1 EL Honig
- 40 g Haselnüsse
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 100 g Äpfel, entkernt, in Stücken
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ¼ TL Cayennepfeffer
- 200 - 250 g Sauerrahm
- 100 g Blauschimmelkäse, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 5 g
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