Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de semoule de blé dur
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel, et un peu pour la cuisson des pâtes
- 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson des pâtes
- 20 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1701 kJ / 406 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 74 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 5.6 g
Alternative recipes
Ravioli, on est lundi !
2j 30 menit
"Pizza" briochée sucrée
2h 45 min
Pâtes fraîches vertes
1j
Pain au charbon
2j 5 menit
Galettes de pommes de terre
45 Min
Pâtes fraîches
1j
Roulés pavot-cranberries
2j
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1 Std. 15 Min
Fromage, alternative végétale
6 godz. 45 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pâtes fraîches au basilic
40 min
Gnocchis
45 Min